Het laatste nieuws uit Suriname

John Williams vanaf najaar 2018 in het theater

Publicatie datum: 12-03-2018 | Bron: Waterkant

Bruno Mars lag nog in de luiers. Dit waren de jaren van New Jack Swing, Bobby Brown, Johnny Gill, Mary J Blige, Keith Sweat en ga zo maar door. Dit was de tijd waarin de danspasjes belangrijker waren dan je IPhone.

De tijd van de running man en de slowjams.Tijdens deze voorstelling neemt de in Suriname geboren televisiepresentator, je mee op reis in alle oldskool R & B hits van toen. Als geen ander weet hij herinneringen bij je op te roepen, als geen ander weet John je mee te nemen naar die zwoele en dampende jaren tachtig en negentig. De tijd waar de ‘mooiboys’ zich massaal verdrongen om de gunsten van de knappe meiden.Heb je de moves nog, ken je de tekst en heb je de outfits nog? Zo ja, neem ze allemaal mee want je zult het nodig hebben.

Voor één avond waan je je weer in The Challenge, Imperium, Locomotion of Bluetiek-In. De discotheken waar je in een lange rij moest staan voor de beste swingbeats.Onder leiding van een liveband worden de mooiste nummers gezongen door Sharon Doorson, Carolina Dijkhuizen, Laise Sanchez, Omri Tindal, Jared Grant, Rico Greene en Jared Hiwat. 90’s outfit is toegestaan.. .

Publicatie datum: 12-03-2018 | Bron: Waterkant

Ga terug Ga naar artikel

Buitenland, Net Binnen