Het laatste nieuws uit Suriname

Raymond Sapoen: “We zijn nu zelfs sterker dan de rode partij”

Publicatie datum: 13-03-2018 | Bron: Suriname Herald

Dat zou ook betekenen dat onze Grondwet gewijzigd zal moeten worden. “Dat is een heel langdurig proces, maar de discussie moet wel op gang komen. Dit is belangrijk omdat het afnemend vertrouwen van de burgers in de politiek en politici er veel mee te maken heeft.

De onlangs gehouden IDOS peiling heeft dat trouwens ook aangegeven”.Volgens de politiek leider heeft de peiling ook uitgewezen dat het harde werken van de HVB vruchten heeft afgeworpen. “We zijn nu zelfs sterker dan de rode partij. Eerlijk is eerlijk: je kunt de HVB toch niet vergelijken met de zovele partijen die nu als paddenstoelen uit de grond verrijzen?” Sapoen deed een dringend beroep op de partijvoorzitter dit signaal goed op te pakken en in alle rust en eenheid door te gaan met zijn politieke missie.Partijvoorzitter Mike Noersalim benadrukte dat de H van Hervorming nu in deze tijd ook moet worden verstaan als Harder werken, want alleen zo komt een land vooruit.

“Laten we geen tijd verspillen om af te geven op politieke opponenten, maar ons concentreren op de zaken die belangrijk zijn voor ons land en onze samenleving.” Onder luid applaus beloofde Noersalim dat binnenkort na registratie van drop-outs in het gebied, er gratis ICT en computer-repair lessen zullen worden verzorgd. “Dat na eerste wroke foe a ressortbestuur, foe tjarie ontwikkeling in a ressort.”De vergadering werd ook bijgewoond door de parlementariër Celsius Waterberg die zijn felicitaties overbracht aan het uit 15 personen bestaande ressortbestuur dat onder leiding staat van Robbert Troenopawiro.De partij vervolgt haar informatiemeetings met de gemeenschap op zaterdag 17 maart as op het BBCO Sportcomplex met de installatie van het kernbestuur Clevia.De vergadering werd ook bijgewoond door de parlementariër Celsius Waterberg die zijn felicitaties overbracht aan het uit 15 personen bestaande ressortbestuur dat onder leiding staat van Robbert Troenopawiro. Foto: HVB.

Publicatie datum: 13-03-2018 | Bron: Suriname Herald

Ga terug Ga naar artikel

Binnenland, Net Binnen, Opmerkelijk, Politiek