Het laatste nieuws uit Suriname

Sapoen acht HVB nu sterker dan PL

Publicatie datum: 13-03-2018 | Bron: Dagblad Suriname

Dat zou ook betekenen dat onze Grondwet gewijzigd zal moeten worden. “Dat is een heel langdurig proces, maar de discussie moet wel op gang komen. Dit is belangerijk omdat het afnemend vertrouwen van de burgers in de politiek en politici er veel mee te maken heeft.

De onlangs gehouden IDOS peiling heeft dat trouwens ook aangegeven”. Deze uitspraken deed de politiek leider van de Hervormings- en Vernieuwingsbeweging, Raymond Sapoen tijdens de installatievergadering van het Ressortbestuur Koewarasan op vrijdag jl. Volgens de politiek leider heeft de peiling ook uitgewezen dat het hard werken van de HVB vruchten heeft afgeworpen.

“We zijn nu zelfs sterker dan de rode partij. Eerlijk is eerlijk :je kunt de HVB toch niet vergelijken met de zovele partijen die nu als paddestoelen uit de grond verrijzen?” Sapoen deed een dringend beroep op de partijvoorzitter dit signaal goed op te pakken en in alle rust en eenheid door te gaan met zijn politieke missie. Partijvoorzitter Mike Noersalim benadrukte dat de H van Hervorming nu in deze tijd ook moet worden verstaan als Harder werken, want alleen zo komt een land vooruit! “Laten we geen tijd verspillen om af te geven op politieke opponenten maar ons concentreren op de zaken die belangerijk zijn voor ons land en onze samenleving.” Onder luid applaus beloofde Noersalim dat binnenkort na registratie van dropouts in het gebied, er gratis ict en computer-repair lessen zullen worden verzorgd.

“Dat na eerste wroke foe a ressortbestuur, foe tjarie ontwikkeling in a ressort!” De vergadering werd ook bijgewoond door de parlementarier Celsius Waterberg die zijn felicitaties overbracht aan het uit 15 personen bestaande ressortbestuur dat onder leiding staat van Dhr.Robbert Troenopawiro. De partij vervolgt haar informatiemeetings met de gemeenschap op zaterdag 17 maart as op het BBCO Sportcomplex met de installatie van het Kernbestuur Clevia.. . .

Publicatie datum: 13-03-2018 | Bron: Dagblad Suriname

Ga terug Ga naar artikel

Binnenland, Net Binnen, Opmerkelijk, Politiek